STANDHOUDERS 2018

4 SANCA - Website
Sofie Ruymaekers heeft een passie voor dieren. Na haar studies dierenzorgtechnieken heeft zij zich bij Toscanzahoeve gespecialiseerd in gedragstherapie voor honden. Je kan bij Sofie terecht voor gedragstherapie, opvoedingsondersteuning en training. In de webshop vind je kwalitatieve, handgemaakte accessoires voor je hond.
_______________

BE HAPPY DOG VZW
_______________
 
BEACH PAW
_______________
 
BEESTJES IN NESTEN
_______________
 
CHANTERELLE
_______________
 
DOBBY DOG - Website
Dobby Dog, alles voor een gezonde hond in een gezond lichaam. Dobby Dog is een webshop met gezonde, natuurlijke producten voor honden en katten. Ook voor benchen op maat en voor unieke producten en merken zoals Back on Track en Perfect Fit  kan u bij Shana en Robrecht terecht terecht! 
_______________

DOGGIES HOUSE VZW
_______________
 
DOGS & MUSIC - Website
Dogs & Music een enthousiaste groep met de liefde voor honden en verschillende disciplines. Samen zijn ze een demoteam dat niet gebonden is aan een verbond. Ze verzorgen demo’s, workshop en cursussen in volgende disciplines : Dogdance, Dogtricks, Nadac Hoopers, Agility, Cirkeltraining, Balance en Coördinatie, Initiatie Flyball en meer!
_______________
 
DUIVELSBOS - Website
De Anglo-Nubische geit is een geitenras, dat in Engeland is ontstaan door een aantal verschillende maar voornamelijk Oosterse rassen met elkaar te kruisen. De Nubische geit is een goed ontwikkelde, sterke geit, die het gewenste melktype vertoont.. Stal van het Duivelsbos richt zich volledig op de hobbyfok van dit ras. 
_______________
 
ENERGETIX
_______________

FERRET SNUGGLES
_______________
 
FRETTENARK VZW - Website
Omdat een fretje niet in de natuur leeft of overleeft en deze diertjes niet aan hun lot kunnen overgelaten worden, kan de eigenaar zijn fret afstaan aan De Frettenark VZW. Sinds ze een serieuze bekendheid verwierven, zijn er ook vele officiele instanties die op hun opvang en herplaatsingsdienst een beroep doen.
_______________
 
HACHIKO VZW - Website
Hachiko vzw is een door de overheid erkende non-profit organisatie die assistentiehonden opleidt voor mensen met een motorische handicap of epilepsie. Ze maakt daarvoor gebruik van de eeuwenoude band die mens en hond verenigt. Zowel hulphonden  als meldhonden worden speciaal opgeleid.
_______________
 
HAMSTEROPVANG NONA
_______________
 
HELPING DOGS VZW - Website

VZW Helping Dogs is een non-profit organisatie die zich inzet voor honden in België die door omstandigheden een nieuwe thuis zoeken. Typerend aan deze werking is dat zij geen asiel hebben. Zij werken met enthousiaste opvanggezinnen. Doordat de honden tijdelijk ondergebracht worden in een warm gezin, wordt de stress bij het dier sterk gereduceerd.

_______________

HET VROLIJKE KONIJNENHOL - Website
Ann en Vicky hebben eind maart 2013 de handen in elkaar geslagen voor het oprichten van een konijnenopvang.  In België zijn er nauwelijks dergelijke opvangen, met alle gevolgen vandien.  Veel ongewenste konijnen worden gewoon ergens gedumpt of erger nog, worden als o.a. slangenvoer verkocht.

_______________

LEDER AMBACHT - Website
Leder Ambacht is een artisanaal bedrijf die gespecialiseerd is in het maken van allerlei leibanden, halsbanden, tuigen en klein lederwerk. De sterte van Leder Ambacht is dat we het volledig productieproces in eigen handen hebben. Uiteraard besteden ze grote zorg aan de keuze van het gebruikte leder.
_______________
 
LITTLE CHINCHILLA - Website
De primaire doelstelling van de Belgische chinchillavereniging voor liefhebbers is het opvangen, verzorgen, socialiseren en zo mogelijk herplaatsen van adoptiechinchilla's die door mensen zijn afgestaan of die door Natuurhulpcentrum Opglabbeek of via een andere weg bij Little Chinchilla worden binnen gebracht.
_______________
 
M&N PHOTOGRAPHY - Website
Bij M&N Photography kan u terecht voor allerlei fotoshoots met dieren: Zowel buiten fotoshoots als studiowerk. Geen uitdaging is hen teveel. Al jaren heeft Tim Heymans twee grote passies: Dieren en fotografie. Zijn eigen twee Border Collies zijn dan ook de ideale modellen voor zijn fotoshoots.
_______________

MONSIEUR GUSTAVE
_______________
 
NALLY'S PAPEGAAIEN OPVANG - Website
Nally's Papegaaien opvang is een opvangcentrum voor papegaaien en parkieten die werden gedumpt, afgestaan of in beslag werden genomen. In de opvang gaan ze een goede verzorging tegemoet en kunnen ze eventueel terug worden herplaatst. De opvang verzorgt ook heel wat informatieve momenten.
_______________

PET ORTHOPEDICS
_______________
 
PET-DATING
_______________
 
POOTJES & CO - Website
Bij Pootjes & Co kan u terecht voor voeding en allerhande accessoires voor uw huisdier. U bent er eveneens welkom in het trimsalon voor uw hond, kat of konijn (op afspraak).
_______________
 
PURINA ONE
_______________
 
PUUR HANNELORE
_______________
 

RATTENOPVANG RATOPIA - Website
VZW Rattenopvang Ratopia is een vrijwilligersorganisatie met als doel tamme ratjes een tweede kans te geven. De diertjes komen omwille van zeer uiteenlopende redenen binnen. Het is de taak van de opvang om deze diertjes er mentaal en fysiek bovenop te helpen en ze vervolgens te herplaatsen. 
_______________

RATTERY BABS PARADISE - Website
Rattery Babs Paradise is een rattery gelegen in Avelgem (West-Vlaanderen/België). Zij bevinden zich op 15 minuten van de meer bekende steden Oudenaarde/Kortrijk/Waregem. Sinds juli 2013 heeft Rattery Babs Paradise ook een locatie in Tiel (Nederland)! Met dank aan Arnoud en Krista Huysman voor het helpen met de nestjes opvoeden!
_______________

RODENTS CREATIONS
_______________

REPZOOTIC ANIMAL CENTER KFT - Website
Het Hongaarse park Repzootic is in volle aanbouw. Hier worden mensen dichtbij in contact gebracht met dieren, gaande van de alledaagse huisdieren tot echte exotische dieren, om hen er alles over te leren. Het park houdt zich bezig met educatie en opvang van dierentuindieren.

_______________

SHINU
_______________

SOCIALE DIERENHULP VZW - Website
Sociale Dierenhulp helpt in de eerste plaats mensen die het,door allerlei omstandigheden in hun leven,  financieel niet zo breed hebben en die ten gevolge niet meer voor hun huisdieren kunnen zorgen. VZW Sociale Dierenhulp reikt een hand uit naar hen zodat zij steeds op de steun en toeverlaat van hun dieren kunnen rekenen.
_______________

STE MINI HORSES T RAVENHOF
_______________

SUPREME PETFOODS
_______________

'T KATTENKWAAD
_______________

TENDER LOVING DOGGYCARE
_______________

TINE BAEYENS ART
_______________

VEGIO
_______________

VIVES HOGESCHOOL ROESELARE - Website
Welkom bij VIVES. Met 13000 studenten zijn ze een van de grootste hogescholen van Vlaanderen. Ze leren je graag kennen: het uitgebreide aanbod aan opleidingen in zes studiegebieden is op maat gemaakt van jou als toekomstige student. Zo ook de opleiding bachelor agro- en biotechnologie met als afstudeerrichting dierenzorg!
_______________

WITTE SPREEUWEN ROESELARE - Website
De Witte Spreeuwen Roeselare is een vogelvereniging met een traditie in het Roeselaarse. Met meer dan 200 leden worden jaar in jaar uit activiteiten georganiseerd om de vogelliefhebberij te ondersteunen en te promoten. Naast het maandelijkse contactblad van het KBOF wordt ook hun eigen magazine uitgereikt.
_______________

WOEFFIE
_______________