Hieronder kan u de standhouders van 2017 terugvinden. De standhouders voor de editie in 2018 worden zo snel mogelijk ingevoegd!   Inschrijven als standhouder is mogelijk op info@pet-events.be

STANDHOUDERS 2017

4 SANCA - Website
Sofie Ruymaekers heeft een passie voor dieren. Na haar studies dierenzorgtechnieken heeft zij zich bij Toscanzahoeve gespecialiseerd in gedragstherapie voor honden. Je kan bij Sofie terecht voor gedragstherapie, opvoedingsondersteuning en training. In de webshop vind je kwalitatieve, handgemaakte accessoires voor je hond.
_______________
 
AIRBRUSHKUNST 3S - Website 
Dries Masschaele is kunstschilder die met behulp van airbrush kunst maakt. Op zijn 18de is hij begonnen met airbrush , daarvoor werkte hij meestal met potlood en stiften. Airbrush is het enige medium dat het mogelijk maakt om gemakkelijk in 3D te schilderen, met een borstel kan je dit effect niet verkrijgen.
_______________
 
BEESTIG - Website
Beestig probeert unieke en leuke dierenaccessoires aan te bieden. We proberen voor producten te kiezen die je niet altijd direct in de winkel gaat vinden. Hun doelgroep zijn voornamelijk honden en katten. Zij zijn continu bezig met het zoeken naar nieuwe producten en leveranciers zodat er een exclusief aanbod van spullen kan komen.
______________
 
BOONE ARNE DIERENFOTOGRAFIE MET STIJL - Website
Wanneer je een sessie boekt bij Boone Arne weet je dat je producten van hoge kwaliteit krijgt met creatieve en leuke foto’s. Met zijn ervaring, eindeloos geduld en zeer kalme energie is hij in staat een connectie met uw dier te maken en hun persoonlijkheid vast te leggen op zijn eigen, unieke manier.
_______________
 
CATTERY CATSHEAVENS PIXIE BOB - Website
Catsheavens is een kleine cattery en de pixiebobs worden opgevoed in huis zodat ze alle aandacht en liefde kunnen krijgen die ze nodig hebben om te kunnen uitgroeien tot lieve speelse grote poezen. Catsheaven fokt om het ras te verbeteren zodat de trekken van de bobcat naar voren wordt gebracht.
_______________
 
COLLDOGSDIERENWINKEL - Website
Colldogsdierenwinkel is een webshop die zich richt op leuke en unieke materialen voor uw geliefde viervoeter. Gaande van de alledaagse leibanden tot leuke en unieke (water)spelletjes, funfeeders en draagtassen voor honden. Daarnaast doneert Colldogsdierenwinkel geregeld een mooi bedrag aan een goed doel voor dieren.
_______________
 
DIERENDIENSTEN FIEN - Website
Het kan wel eens voorkomen; om één of andere reden kunt u uw hond(en) niet uitlaten. U gaat een dagje weg of uw werk loopt uit, u moet naar het ziekenhuis of uw hond heeft gewoon te veel energie, u gaat op reis of door uw job hebt u niet voldoende tijd om wandeling met uw hond te maken. Dierendiensten Fien doet dit graag voor u!
_______________
 
DOBBY DOG - Website
Dobby Dog, alles voor een gezonde hond in een gezond lichaam. Dobby Dog is een webshop met gezonde, natuurlijke producten voor honden en katten. Ook voor benchen op maat en voor unieke producten en merken zoals Back on Track en Perfect Fit  kan u bij Shana en Robrecht terecht terecht! 
_______________
 
DOGS & MUSIC - Website
Dogs & Music een enthousiaste groep met de liefde voor honden en verschillende disciplines. Samen zijn ze een demoteam dat niet gebonden is aan een verbond. Ze verzorgen demo’s, workshop en cursussen in volgende disciplines : Dogdance, Dogtricks, Nadac Hoopers, Agility, Cirkeltraining, Balance en Coördinatie, Initiatie Flyball en meer!
_______________
 
DOLLE KNAAGDIEREN - Website
Dolle knaagdieren is een online knaagdierwinkel waar u alles voor uw geliefde knaagdier vind, gaande van kooien en bijhorende accessoires tot lekkere en gezonde voeding, kruiden en snacks waar uw knaagdier op konijn de lippen van aflikt! Daarnaast is Dolle Knaagdieeren ook gespecialliseerd in chinchilla's. 
_______________
 
DOZZY'S FLEECE TOYS - Website
Dozzy's Fleece Toys voorziet heel wat leuke fleece speeltjes voor uw hond, kat en konijn. Leuke snuffelmatten, snuffeldekens, fleece speeltjes, puppy speeltjes , enzovoort waarbij de kleuren vrij te kiezen zijn. Deze leuke speeltjes zijn beschikbaar in verschillende maten en daardoor geschikt voor alle rassen.
_______________
 
DREAM BIRDS ROOFVOGELS - Website
Dreambirds roofvogels geeft roofvogel demonstraries,workshops, trouw ringen aanvliegen en nog veel meer met de kleine torenvalk tot de grote arend. Dreambirds voorziet op een diervriendelijke manier educatieve demonstraties en tentoonstellingen om iedereen wat bij te leren over de wereld der roofvogels. 
_______________
 
DUIVELSBOS - Website
De Anglo-Nubische geit is een geitenras, dat in Engeland is ontstaan door een aantal verschillende maar voornamelijk Oosterse rassen met elkaar te kruisen. De Nubische geit is een goed ontwikkelde, sterke geit, die het gewenste melktype vertoont.. Stal van het Duivelsbos richt zich volledig op de hobbyfok van dit ras. 
_______________
 
EXCLUSIVE FOR DOGS - Website
De “ForMyDogs” - collectie bestaat uit een zeer exclusieve hondenkledinglijn, accessoires en aanverwante artikelen. De volledige collectie wordt door eigen designers ontworpen en is van een zeer hoge kwaliteit. Dit vindt u terug in onder andere de uitstraling, afwerking en de juiste keuzes in materialen. 
_______________
 
FELIS BELGICA - Website
Felis Belgica is een kattenvereniging die als enige vereniging FIFe vertegenwoordigt in België. FIFe staat voor Féderation Internationale Féline en is een overkoepelend orgaan waarbij 40 landen actief zijn betrokken. Een soort van verenigde naties van de kattenwereld zeg maar, met zijn oorsprong in België, Frankrijk en Italië.
_______________
 
FRETTENARK VZW - Website
Omdat een fretje niet in de natuur leeft of overleeft en deze diertjes niet aan hun lot kunnen overgelaten worden, kan de eigenaar zijn fret afstaan aan De Frettenark VZW. Sinds ze een serieuze bekendheid verwierven, zijn er ook vele officiele instanties die op hun opvang en herplaatsingsdienst een beroep doen.
_______________
 
GALGOS SHOP BELGIE - Website
Galgos Shop Belgie is een onafhankelijke vzw die staat voor het redden van honden in nood. Ze doen dat door honden te plaatsen bij adoptiegezinnen in België en Nederland . Daarnaast steunen ze de shelter Huellas Puertollano in Spanje op alle mogelijke manieren. Bijvoorbeeld door jaarlijks met een groep mensen erheen te gaan.
_______________
 
GREEN PARROT SHOP - Website
Alles voor uw gezonde papegaai vindt u op Green Parrot Shop. Alle voeding is speciaal samengesteld voor uw vogelsoort en gebaseerd op natuurlijke producten die ook in het natuurlijke dieet van de soort teruggevonden kunnen worden. Zo kan u uw vogel voorzien van de beste voeding!
_______________
 
HACHIKO VZW - Website
Hachiko vzw is een door de overheid erkende non-profit organisatie die assistentiehonden opleidt voor mensen met een motorische handicap of epilepsie. Ze maakt daarvoor gebruik van de eeuwenoude band die mens en hond verenigt. Zowel hulphonden  als meldhonden worden speciaal opgeleid.
_______________
 
Hamsteropvang Nona - Website
Hamsteropvang Nona vangt hamsters op die op zoek zijn naar een nieuwe thuis. We willen dit doen met veel aandacht voor het welzijn van de hamstertjes. Zo verblijven ze in opvanggezinnen, zodat ze alle aandacht krijgen die ze verdienen. Hamstertjes die niet meer geplaatst kunnen worden, blijven in de opvang om de juiste zorg te krijgen.
_______________
 
HAPPY GIVE AWAY FOR ANIMALS VZW - Website
Een groep dierenliefhebbers wil met Happy Give Away for Animals organisaties steunen die zich inzetten voor het dierenwelzijn, zowel in het binnen- als in buitenland. Ze hopen zoveel mogelijk organisaties die zich om dieren bekommeren een duwtje in de rug te kunnen geven.
_______________
 
HAPPY RABBITS - Website
Happy rabbits is een webshop gespecialiseerd in konijnenbenodigdheden. Bij Happy rabbits komt het welzijn van konijnen op de eerste plaats. Zij werken momenteel samen met leveranciers groot en klein over heel Europa. Want alleen het beste is goed genoeg! Ook kan u bij Happy rabbits terecht voor het trimmen van uw konijn.
_______________
 
HELPING DOGS VZW - Website

VZW Helping Dogs is een non-profit organisatie die zich inzet voor honden in België die door omstandigheden een nieuwe thuis zoeken. Typerend aan deze werking is dat zij geen asiel hebben. Zij werken met enthousiaste opvanggezinnen. Doordat de honden tijdelijk ondergebracht worden in een warm gezin, wordt de stress bij het dier sterk gereduceerd.

_______________

HERSENWERK VOOR HONDEN
Het idee is dat de hond, geconcentreerd en op zijn eigen manier het lekkers of leuks gaat zoeken. Dit doet hij door zijn neus te gebruiken. Met zijn neus traceert hij zijn beloning. En dan gaat hij ontdekken en nadenken over hóe hij het lekkers of leuks kan bemachtigen. Probeer het op Petsotic!

_______________

HET VROLIJKE KONIJNENHOL - Website
Ann en Vicky hebben eind maart 2013 de handen in elkaar geslagen voor het oprichten van een konijnenopvang.  In België zijn er nauwelijks dergelijke opvangen, met alle gevolgen vandien.  Veel ongewenste konijnen worden gewoon ergens gedumpt of erger nog, worden als o.a. slangenvoer verkocht.

_______________

HONDENVRIENDEN.BE - Website
Hondenvrienden VZW is een online community voor de hondenliefhebber, omdat alle honden belangrijk zijn! Dit is de plaats voor vragen, info en/of tips over honden, puppy’s, hondenrassen, enz. Tevens kan je hier terecht voor een gezellige babbel tussen hondenliefhebbers.

_______________

HOOP VOOR ZWERVERTJES - Website
Hoop voor zwervertjes is een erkend asiel en een VZW, die helpt om de zwervertjes een goede thuis te geven. Zij kunnen dus alle hulp en donaties goed gebruiken om dieren te redden, op te vangen, te verzorgen en medische hulp te bieden om de dieren daarna ter adoptie aan te bieden. 

_______________

JB GRAVEERWERKEN - Website
Op zoek naar leuke relatiegeschenken, een cadeautje nodig voor iemand of een leuk en uniek accessoire? JB Graveerwerken geeft het een persoonlijke touch. Zowel voor kleine als grote oplages kan u bij hen terecht. Ontdek tijdens Petsotic dan ook het graveerwerk en bestel uw iniee item.

_______________

KATTEN BRIGADE VZW - Website
De Katten-Brigade vzw is ontstaan in december 2011 uit liefde voor katten en dan zwerfkatten in het bijzonder. Zij zijn een officieel erkende kattenopvang door het FOD. Omdat zij altijd een stapje verder willen gaan hebben ze besloten om onze opvang vanaf 2014 enkel te richten op de permanente opvang van katjes met een handicap, beperking.
_______________
 
LEDER AMBACHT - Website
Leder Ambacht is een artisanaal bedrijf die gespecialiseerd is in het maken van allerlei leibanden, halsbanden, tuigen en klein lederwerk. De sterte van Leder Ambacht is dat we het volledig productieproces in eigen handen hebben. Uiteraard besteden ze grote zorg aan de keuze van het gebruikte leder.
_______________
 
LITTLE CHINCHILLA - Website
De primaire doelstelling van de Belgische chinchillavereniging voor liefhebbers is het opvangen, verzorgen, socialiseren en zo mogelijk herplaatsen van adoptiechinchilla's die door mensen zijn afgestaan of die door Natuurhulpcentrum Opglabbeek of via een andere weg bij Little Chinchilla worden binnen gebracht.
_______________
 
LITTLE DOGS - Website
Waar veel dierenvrienden jaren lang ver voor moesten rijden, is nu in de dichte omgeving te vinden dankzij Anneke, Daniël en hun dertien chihuahua's. Zij bieden met Little Dogs dan ook alles aan voor uw geliefde viervoeter zoals voeding, snacks, kleding, juwelen, manden, slaapzakken en meer.
_______________
 
LOVING HAIRLESS DOGS - Website
Toen Lieselot in 2008 kennis maakte met de Amerikaanse haarloze terrier was het liefde op het eerste gezicht. Loving Hairless Dogs probeert om de bloedlijnen zuiver te houden door max. 3 maal met een teefje te fokken. Daarnaast vind u In een landelijke omgeving lovingdogs, een kleinschalig luxe pension.
_______________
 
LUNAGRAPH PHOTOGRAPHY - Website
Everything you can imagine is real. Lunagraph Photography is gespecialiseerd in het maken van foto's die met je diepste verbeelding kennis maken. 
_______________
 
M&N PHOTOGRAPHY - Website
Bij M&N Photography kan u terecht voor allerlei fotoshoots met dieren: Zowel buiten fotoshoots als studiowerk. Geen uitdaging is hen teveel. Al jaren heeft Tim Heymans twee grote passies: Dieren en fotografie. Zijn eigen twee Border Collies zijn dan ook de ideale modellen voor zijn fotoshoots.
_______________
 
MARJESTIC STABLES - Website
Sinds 2008 maakte Tine voor het eerst kennis op een show met het miniatuurpaard en was we er gelijk gek op. Zoveel elegantie en hun extreem vriendelijk karakter in zo'n kleine verpakking, wie wordt daar nu niet verliefd op. Ondertusseen zit het miniatuurpaardenvirus al in Tine en zelfs in zus Bieke.
_______________
 
NALLY'S PAPEGAAIEN OPVANG - Website
Nally's Papegaaien opvang is een opvangcentrum voor papegaaien en parkieten die werden gedumpt, afgestaan of in beslag werden genomen. In de opvang gaan ze een goede verzorging tegemoet en kunnen ze eventueel terug worden herplaatst. De opvang verzorgt ook heel wat informatieve momenten.
_______________
 
NELLY'S HOBBYATELIER - Website
Nelly is een creatief persoon die zich graag bezig houdt met het maken van spellen voor ouderen, memoryspellen en ook onderzetters. De standaardcollectie wordt heel geregeld uitgebreid en nieuwe items worden snel toegevoegd aan het assortiment. 
_______________
 
PAPEGAAIEN INFO BELGIE - Website
Papegaaien Info Belgie is een actieve facebook community die zich inzet om mensen te informeren over kromsnavels en het houden ervan. Tijdens Petsotic kan u dan ook in contact komen met deze dieren en alle nodige informatie inwinnen.
_______________
 
PET-EVENTS VZW - Website
Pet-Events VZW zet zich volledig vrijwillig in voor het geven van educatie over (bijzondere) huisdieren. Op deze manier proberen deze liefhebbers impulsaankopen en het daarop volgen van gedumte dieren tegen te gaan. Deze educatie wordt verspreid door middel van beursstands, workshops, lezingen en meer.

_______________
 
POOTJES & CO - Website
Bij Pootjes & Co kan u terecht voor voeding en allerhande accessoires voor uw huisdier. U bent er eveneens welkom in het trimsalon voor uw hond, kat of konijn (op afspraak).
_______________
 
PUPPY RESCUE BELGIE VZW - Website
Puppy Rescue Belgie is een kleine organisatie die draait op basis van vrijwilligers. Zij hebben geen asiel in België maar werken op basis van opvanggezinnen verdeeld over het land. Zij werken samen met 3 verschillende asielen in Servië, waar momenteel in het hoofdasiel rond de 300 honden verblijven.
_______________
 
PUSS AND BOOKS - Website
Kattencafés sluipen op zachte pootjes onze maatschappij binnen. In eigen land bestaan ze al in Gent en Brussel en hopelijk binnenkort ook een in Brugge. Gewapend met stevige inhoudelijke kennis, een praktische aanpak en met het welzijn van de kat als hoogste prioriteit wil Puss and Books een adoptiedienst erbij nemen.
_______________
 

RATTENOPVANG RATOPIA - Website
VZW Rattenopvang Ratopia is een vrijwilligersorganisatie met als doel tamme ratjes een tweede kans te geven. De diertjes komen omwille van zeer uiteenlopende redenen binnen. Het is de taak van de opvang om deze diertjes er mentaal en fysiek bovenop te helpen en ze vervolgens te herplaatsen. 
_______________

RATTERY BABS PARADISE - Website
Rattery Babs Paradise is een rattery gelegen in Avelgem (West-Vlaanderen/België). Zij bevinden zich op 15 minuten van de meer bekende steden Oudenaarde/Kortrijk/Waregem. Sinds juli 2013 heeft Rattery Babs Paradise ook een locatie in Tiel (Nederland)! Met dank aan Arnoud en Krista Huysman voor het helpen met de nestjes opvoeden!
_______________

REPZOOTIC ANIMAL CENTER KFT - Website
Het Hongaarse park Repzootic is in volle aanbouw. Hier worden mensen dichtbij in contact gebracht met dieren, gaande van de alledaagse huisdieren tot echte exotische dieren, om hen er alles over te leren. Het park houdt zich bezig met educatie en opvang van dierentuindieren.

_______________

SECOND CHANCE STAFFORD & PITBULL - Website
Zij herplaatsen Belgische bully breeds. Deze honden kunnen, om wat voor reden dan ook, helaas niet meer bij hun eigenaar blijven en er is beslist om via SCSP vzw een nieuwe thuis te zoeken. De honden blijven dan bij de eigenaar of een van onze opvanggezinnen tot een nieuwe thuis gevonden is. 
_______________

SENIOR DOG RESCUE BELGIUM - Website
Bespaar hen dit trauma.  Adopteer een al wat oudere hond voor het te laat is. Zij hebben het niet verdiend om achter tralies te sterven.  U opent één maal uw hart en wordt er duizend maal voor beloond. Bent U niet in de mogelijkheid een hond te adopteren, steun dan deze organisatie, bijvoorbeeld door U lid te maken.  
_______________

SENONA - Website
De eigenlijke betekenis van SENONA is: ‘vol met leven’. ‘SE’ staat voor sense in de zin van: het gevoel voor en van dieren, het aanvoelen van dieren, de samenhorigheid tussen mens en dier, het begrijpen van het dier en zijn gedrag. ‘NONA’ staat voor negen verschillende diersoorten, de mens inbegrepen.
_______________

SILVERPRODUCTS - Website
Silverproducts is een exclusieve verdeler van Ladybel in België. Naast deze producten beschikken zij ook over een eigen technische dienst. Deze staat in voor plaatsingen, herstellingen en totaalinrichtingen van hondentoilletages. Dit laatste gebeurt steeds in nauw overleg met de klant. Rekening houdend met de smaak en het budget.
_______________

SOCIALE DIERENHULP VZW - Website
Sociale Dierenhulp helpt in de eerste plaats mensen die het,door allerlei omstandigheden in hun leven,  financieel niet zo breed hebben en die ten gevolge niet meer voor hun huisdieren kunnen zorgen. VZW Sociale Dierenhulp reikt een hand uit naar hen zodat zij steeds op de steun en toeverlaat van hun dieren kunnen rekenen.
_______________

SOS STRAATHONDEN TURKIJE - Website
SOS Straathonden Turkije heeft als doel om het welzijn van de kansloze straathonden en -katten te verbeteren. Zij proberen met hun projecten en acties hun leefomstandigheden te verbeteren. Daarnaast bieden zij honden aan ter adoptie, zodat zij eindelijk terecht kunnen komen in het verdiende gouden mandje. 
_______________

TWISTED DOGS - Website
Twisted Dogs is een organisatie die zich inzet om goede dierendoelen te steunen. Dit proberen zij te doen door het organiseren van evenementen zoals wandelingen en benefiets.
_______________

VAN DE PATERHOEK - Website
Met reeds 20 jaar ervaring en fokker van diverse kampioenen waaronder Wereld – en Europese Titels geeft Van De Paterhoek u graag het nodige advies voor uw hond als verdeler van geperste brokken en vers vlees voor uw dier. U vind er complete natuurvoeding voor uw hond!
_______________

VIVES HOGESCHOOL ROESELARE - Website
Welkom bij VIVES. Met 13000 studenten zijn ze een van de grootste hogescholen van Vlaanderen. Ze leren je graag kennen: het uitgebreide aanbod aan opleidingen in zes studiegebieden is op maat gemaakt van jou als toekomstige student. Zo ook de opleiding bachelor agro- en biotechnologie met als afstudeerrichting dierenzorg!
_______________

VOLIEREBOUW BOUDRY - Website
En of ze iets met vogels hebben… Volierebouw Boudry is niet alleen een volièrebouwer, maar ook een enthousiaste vogelliefhebber en hobbykweker. Dat is trouwens net de reden waarom deze volières kweker- én vogelvriendelijk tegelijkertijd zijn. Ze houden ervan om vogels te verwennen met een aangenaam leefklimaat.
_______________

WITTE SPREEUWEN ROESELARE - Website
De Witte Spreeuwen Roeselare is een vogelvereniging met een traditie in het Roeselaarse. Met meer dan 200 leden worden jaar in jaar uit activiteiten georganiseerd om de vogelliefhebberij te ondersteunen en te promoten. Naast het maandelijkse contactblad van het KBOF wordt ook hun eigen magazine uitgereikt.
_______________

YANILOU VZW - Website
Wat ze willen bereiken is heel eenvoudig: Een winkel brengt kosten met zich mee, vandaar een webshop. De opbrengsten hiervan verdelen ze onder diverse goede doelen. Dierenverenigingen die zich inzetten voor verwaarloosde dieren ontvangen van hen een opgeladen MaxiZoo cadeaukaart of ze betalen een factuur met torenhoge dierenartskosten. 
_______________

ZONNEGLOED - Website
De Zonnegloed vzw - Wild animal rescue & education is een erkend Europees opvangcentrum voor verwaarloosde en in beslaggenomen wilde dieren.  Dieren met een minder kleurrijk verleden die niet terug naar de natuur kunnen, geven Ze een nieuwe thuis voor de rest van hun leven in deze sanctuary.
_______________

 

 

4 sanca

foto van 3S Airbrush kunst.

BEESTIG

foto van Boone Arne - Dierenfotografie met Stijl.

foto van Colldogsdierenwinkel.

Dogs-en-Music.webnote.be

foto van Dolle Knaagdieren.

foto van Dozzy's Fleece Toys.

foto van Dream birds - roofvogels.

Chester van het Duivelsbosfoto van Exclusive for dogs.

Home

home

Natuphar BV

foto van Hachiko vzw.

foto van Hamsteropvang Nona.

foto van Happy Give Away for Animals vzw.

foto van Happy Rabbits.

Helpingdogs.be

Hersenwerk voor Honden

Het Winkeltje (via Bol.com)

foto van Hondenvrienden.

foto van Hoop voor zwervertjes.

foto van JB Graveerwerken.

Foto

foto van Little Dogs.

foto van Lunagraph Photography.

foto van M&N Photography.

foto van nally's papegaaien opvang.

foto van Krista Tops.

foto van Pet-Events VZW.

foto van Pootjes & Co.

foto van Puppy Rescue België.

foto van Rattenopvang Ratopia.

foto van Repzootic.

scsp

Afbeeldingsresultaat voor seniordogrescue belgium

2016-11-05 10.48.58

foto van Vzw sociale dierenhulp.

foto van Sos Straathonden Turkije.
foto van Twisted Dogs.

foto van Van de Paterhoek.

Gerelateerde afbeelding

Volierebouw Boudry

foto van De WITTE Spreeuwen Roeselare.

foto van Yanilou vzw.

De Zonnegloed - Dierenpark - Dieren opvangcentrum - Sanctuary

SPECIAL GUESTS

KIANGA
De tweekoppige schildpad. En samen met haar 100 jaar oude vader.
Afbeeldingsresultaat voor kianga

SKIPPY
De Bennett Wallaby

Afbeeldingsresultaat voor bennett wallaby