STANDHOUDERS 2018

4 SANCA - Website
Sofie Ruymaekers heeft een passie voor dieren. Na haar studies dierenzorgtechnieken heeft zij zich bij Toscanzahoeve gespecialiseerd in gedragstherapie voor honden. Je kan bij Sofie terecht voor gedragstherapie, opvoedingsondersteuning en training. In de webshop vind je kwalitatieve, handgemaakte accessoires voor je hond.
_______________

BE HAPPY DOG VZW
_______________
 
AIRBRUSHKUNST 3S - Website 
Dries Masschaele is kunstschilder die met behulp van airbrush kunst maakt. Op zijn 18de is hij begonnen met airbrush , daarvoor werkte hij meestal met potlood en stiften. Airbrush is het enige medium dat het mogelijk maakt om gemakkelijk in 3D te schilderen, met een borstel kan je dit effect niet verkrijgen.
_______________
 
BEESTIG - Website
Beestig probeert unieke en leuke dierenaccessoires aan te bieden. We proberen voor producten te kiezen die je niet altijd direct in de winkel gaat vinden. Hun doelgroep zijn voornamelijk honden en katten. Zij zijn continu bezig met het zoeken naar nieuwe producten en leveranciers zodat er een exclusief aanbod van spullen kan komen.
______________

BELLEBEESTIG
_______________

BORDER COLLIES MY SWEET DEVILS EYE
_______________

CARNIVERA
_______________

CHARLOTTE VERCAUTEREN
_______________
 
CATTERY CATSHEAVENS PIXIE BOB - Website
Catsheavens is een kleine cattery en de pixiebobs worden opgevoed in huis zodat ze alle aandacht en liefde kunnen krijgen die ze nodig hebben om te kunnen uitgroeien tot lieve speelse grote poezen. Catsheaven fokt om het ras te verbeteren zodat de trekken van de bobcat naar voren wordt gebracht.
_______________

DE HELPENDE HANDEN
_______________

DIER N ZORG
_______________
 
DOBBY DOG - Website
Dobby Dog, alles voor een gezonde hond in een gezond lichaam. Dobby Dog is een webshop met gezonde, natuurlijke producten voor honden en katten. Ook voor benchen op maat en voor unieke producten en merken zoals Back on Track en Perfect Fit  kan u bij Shana en Robrecht terecht terecht! 
_______________

DOGGIES HOUSE VZW
_______________

DOGGIES FREE RUN
_______________
 
DOGS & MUSIC - Website
Dogs & Music een enthousiaste groep met de liefde voor honden en verschillende disciplines. Samen zijn ze een demoteam dat niet gebonden is aan een verbond. Ze verzorgen demo’s, workshop en cursussen in volgende disciplines : Dogdance, Dogtricks, Nadac Hoopers, Agility, Cirkeltraining, Balance en Coördinatie, Initiatie Flyball en meer!
_______________
 
DREAM BIRDS ROOFVOGELS - Website
Dreambirds roofvogels geeft roofvogel demonstraries,workshops, trouw ringen aanvliegen en nog veel meer met de kleine torenvalk tot de grote arend. Dreambirds voorziet op een diervriendelijke manier educatieve demonstraties en tentoonstellingen om iedereen wat bij te leren over de wereld der roofvogels. 
_______________
 
DUIVELSBOS - Website
De Anglo-Nubische geit is een geitenras, dat in Engeland is ontstaan door een aantal verschillende maar voornamelijk Oosterse rassen met elkaar te kruisen. De Nubische geit is een goed ontwikkelde, sterke geit, die het gewenste melktype vertoont.. Stal van het Duivelsbos richt zich volledig op de hobbyfok van dit ras. 
_______________
 
FELIS BELGICA - Website
Felis Belgica is een kattenvereniging die als enige vereniging FIFe vertegenwoordigt in België. FIFe staat voor Féderation Internationale Féline en is een overkoepelend orgaan waarbij 40 landen actief zijn betrokken. Een soort van verenigde naties van de kattenwereld zeg maar, met zijn oorsprong in België, Frankrijk en Italië.
_______________

FIEKES POEZENHUISJE
_______________
 
FRETTENARK VZW - Website
Omdat een fretje niet in de natuur leeft of overleeft en deze diertjes niet aan hun lot kunnen overgelaten worden, kan de eigenaar zijn fret afstaan aan De Frettenark VZW. Sinds ze een serieuze bekendheid verwierven, zijn er ook vele officiele instanties die op hun opvang en herplaatsingsdienst een beroep doen.
_______________
 
GALGOS SHOP BELGIE - Website
Galgos Shop Belgie is een onafhankelijke vzw die staat voor het redden van honden in nood. Ze doen dat door honden te plaatsen bij adoptiegezinnen in België en Nederland . Daarnaast steunen ze de shelter Huellas Puertollano in Spanje op alle mogelijke manieren. Bijvoorbeeld door jaarlijks met een groep mensen erheen te gaan.
_______________
 
HACHIKO VZW - Website
Hachiko vzw is een door de overheid erkende non-profit organisatie die assistentiehonden opleidt voor mensen met een motorische handicap of epilepsie. Ze maakt daarvoor gebruik van de eeuwenoude band die mens en hond verenigt. Zowel hulphonden  als meldhonden worden speciaal opgeleid.
_______________
 
HAPPY RABBITS - Website
Happy rabbits is een webshop gespecialiseerd in konijnenbenodigdheden. Bij Happy rabbits komt het welzijn van konijnen op de eerste plaats. Zij werken momenteel samen met leveranciers groot en klein over heel Europa. Want alleen het beste is goed genoeg! Ook kan u bij Happy rabbits terecht voor het trimmen van uw konijn.
_______________
 
HELPING DOGS VZW - Website

VZW Helping Dogs is een non-profit organisatie die zich inzet voor honden in België die door omstandigheden een nieuwe thuis zoeken. Typerend aan deze werking is dat zij geen asiel hebben. Zij werken met enthousiaste opvanggezinnen. Doordat de honden tijdelijk ondergebracht worden in een warm gezin, wordt de stress bij het dier sterk gereduceerd.

_______________

HERSENWERK VOOR HONDEN
Het idee is dat de hond, geconcentreerd en op zijn eigen manier het lekkers of leuks gaat zoeken. Dit doet hij door zijn neus te gebruiken. Met zijn neus traceert hij zijn beloning. En dan gaat hij ontdekken en nadenken over hóe hij het lekkers of leuks kan bemachtigen. Probeer het op Petsotic!

_______________

HET VROLIJKE KONIJNENHOL - Website
Ann en Vicky hebben eind maart 2013 de handen in elkaar geslagen voor het oprichten van een konijnenopvang.  In België zijn er nauwelijks dergelijke opvangen, met alle gevolgen vandien.  Veel ongewenste konijnen worden gewoon ergens gedumpt of erger nog, worden als o.a. slangenvoer verkocht.

_______________

HONDENVRIENDEN.BE - Website
Hondenvrienden VZW is een online community voor de hondenliefhebber, omdat alle honden belangrijk zijn! Dit is de plaats voor vragen, info en/of tips over honden, puppy’s, hondenrassen, enz. Tevens kan je hier terecht voor een gezellige babbel tussen hondenliefhebbers.

_______________

HOOP VOOR ZWERVERTJES - Website
Hoop voor zwervertjes is een erkend asiel en een VZW, die helpt om de zwervertjes een goede thuis te geven. Zij kunnen dus alle hulp en donaties goed gebruiken om dieren te redden, op te vangen, te verzorgen en medische hulp te bieden om de dieren daarna ter adoptie aan te bieden. 

_______________

JANET AND SPACE DESIGN
_______________

JB GRAVEERWERKEN - Website
Op zoek naar leuke relatiegeschenken, een cadeautje nodig voor iemand of een leuk en uniek accessoire? JB Graveerwerken geeft het een persoonlijke touch. Zowel voor kleine als grote oplages kan u bij hen terecht. Ontdek tijdens Petsotic dan ook het graveerwerk en bestel uw iniee item.

_______________

LEDER AMBACHT - Website
Leder Ambacht is een artisanaal bedrijf die gespecialiseerd is in het maken van allerlei leibanden, halsbanden, tuigen en klein lederwerk. De sterte van Leder Ambacht is dat we het volledig productieproces in eigen handen hebben. Uiteraard besteden ze grote zorg aan de keuze van het gebruikte leder.
_______________
 
LITTLE CHINCHILLA - Website
De primaire doelstelling van de Belgische chinchillavereniging voor liefhebbers is het opvangen, verzorgen, socialiseren en zo mogelijk herplaatsen van adoptiechinchilla's die door mensen zijn afgestaan of die door Natuurhulpcentrum Opglabbeek of via een andere weg bij Little Chinchilla worden binnen gebracht.
_______________

LORD DERBY'S
_______________

LOVING RESCUED ANIMALS
_______________
 
LUNAGRAPH PHOTOGRAPHY - Website
Everything you can imagine is real. Lunagraph Photography is gespecialiseerd in het maken van foto's die met je diepste verbeelding kennis maken. 
_______________
 
M&N PHOTOGRAPHY - Website
Bij M&N Photography kan u terecht voor allerlei fotoshoots met dieren: Zowel buiten fotoshoots als studiowerk. Geen uitdaging is hen teveel. Al jaren heeft Tim Heymans twee grote passies: Dieren en fotografie. Zijn eigen twee Border Collies zijn dan ook de ideale modellen voor zijn fotoshoots.
_______________

MONSIEUR GUSTAVE
_______________
 
NALLY'S PAPEGAAIEN OPVANG - Website
Nally's Papegaaien opvang is een opvangcentrum voor papegaaien en parkieten die werden gedumpt, afgestaan of in beslag werden genomen. In de opvang gaan ze een goede verzorging tegemoet en kunnen ze eventueel terug worden herplaatst. De opvang verzorgt ook heel wat informatieve momenten.
_______________

NESDESIGN
_______________

ORIGIN ANTS
_______________

PAW CONNECTION HONDENTRAINING
_______________

PET ORTHOPEDICS
_______________
 
PET-EVENTS VZW - Website
Pet-Events VZW zet zich volledig vrijwillig in voor het geven van educatie over (bijzondere) huisdieren. Op deze manier proberen deze liefhebbers impulsaankopen en het daarop volgen van gedumte dieren tegen te gaan. Deze educatie wordt verspreid door middel van beursstands, workshops, lezingen en meer.

_______________
 
POOTJES & CO - Website
Bij Pootjes & Co kan u terecht voor voeding en allerhande accessoires voor uw huisdier. U bent er eveneens welkom in het trimsalon voor uw hond, kat of konijn (op afspraak).
_______________
 
PUPPY RESCUE BELGIE VZW - Website
Puppy Rescue Belgie is een kleine organisatie die draait op basis van vrijwilligers. Zij hebben geen asiel in België maar werken op basis van opvanggezinnen verdeeld over het land. Zij werken samen met 3 verschillende asielen in Servië, waar momenteel in het hoofdasiel rond de 300 honden verblijven.
_______________
 

RATTENOPVANG RATOPIA - Website
VZW Rattenopvang Ratopia is een vrijwilligersorganisatie met als doel tamme ratjes een tweede kans te geven. De diertjes komen omwille van zeer uiteenlopende redenen binnen. Het is de taak van de opvang om deze diertjes er mentaal en fysiek bovenop te helpen en ze vervolgens te herplaatsen. 
_______________

RATTERY BABS PARADISE - Website
Rattery Babs Paradise is een rattery gelegen in Avelgem (West-Vlaanderen/België). Zij bevinden zich op 15 minuten van de meer bekende steden Oudenaarde/Kortrijk/Waregem. Sinds juli 2013 heeft Rattery Babs Paradise ook een locatie in Tiel (Nederland)! Met dank aan Arnoud en Krista Huysman voor het helpen met de nestjes opvoeden!
_______________

REPZOOTIC ANIMAL CENTER KFT - Website
Het Hongaarse park Repzootic is in volle aanbouw. Hier worden mensen dichtbij in contact gebracht met dieren, gaande van de alledaagse huisdieren tot echte exotische dieren, om hen er alles over te leren. Het park houdt zich bezig met educatie en opvang van dierentuindieren.

_______________

ROYALS HONDENSHOP
_______________

SENIOR DOG RESCUE BELGIUM - Website
Bespaar hen dit trauma.  Adopteer een al wat oudere hond voor het te laat is. Zij hebben het niet verdiend om achter tralies te sterven.  U opent één maal uw hart en wordt er duizend maal voor beloond. Bent U niet in de mogelijkheid een hond te adopteren, steun dan deze organisatie, bijvoorbeeld door U lid te maken.  
_______________

SENONA - Website
De eigenlijke betekenis van SENONA is: ‘vol met leven’. ‘SE’ staat voor sense in de zin van: het gevoel voor en van dieren, het aanvoelen van dieren, de samenhorigheid tussen mens en dier, het begrijpen van het dier en zijn gedrag. ‘NONA’ staat voor negen verschillende diersoorten, de mens inbegrepen.
_______________

SOCIALE DIERENHULP VZW - Website
Sociale Dierenhulp helpt in de eerste plaats mensen die het,door allerlei omstandigheden in hun leven,  financieel niet zo breed hebben en die ten gevolge niet meer voor hun huisdieren kunnen zorgen. VZW Sociale Dierenhulp reikt een hand uit naar hen zodat zij steeds op de steun en toeverlaat van hun dieren kunnen rekenen.
_______________

SOS STRAATHONDEN TURKIJE - Website
SOS Straathonden Turkije heeft als doel om het welzijn van de kansloze straathonden en -katten te verbeteren. Zij proberen met hun projecten en acties hun leefomstandigheden te verbeteren. Daarnaast bieden zij honden aan ter adoptie, zodat zij eindelijk terecht kunnen komen in het verdiende gouden mandje. 
_______________

STE MINI HORSES T RAVENHOF
_______________

STEUNPUNT LEVEND ERFGOED 
_______________

TAILS 4 LIFE BELGIUM
_______________

TENDER LOVING DOGGYCARE
_______________

VAN DE PATERHOEK - Website
Met reeds 20 jaar ervaring en fokker van diverse kampioenen waaronder Wereld – en Europese Titels geeft Van De Paterhoek u graag het nodige advies voor uw hond als verdeler van geperste brokken en vers vlees voor uw dier. U vind er complete natuurvoeding voor uw hond!
_______________

VIVES HOGESCHOOL ROESELARE - Website
Welkom bij VIVES. Met 13000 studenten zijn ze een van de grootste hogescholen van Vlaanderen. Ze leren je graag kennen: het uitgebreide aanbod aan opleidingen in zes studiegebieden is op maat gemaakt van jou als toekomstige student. Zo ook de opleiding bachelor agro- en biotechnologie met als afstudeerrichting dierenzorg!
_______________

WITTE SPREEUWEN ROESELARE - Website
De Witte Spreeuwen Roeselare is een vogelvereniging met een traditie in het Roeselaarse. Met meer dan 200 leden worden jaar in jaar uit activiteiten georganiseerd om de vogelliefhebberij te ondersteunen en te promoten. Naast het maandelijkse contactblad van het KBOF wordt ook hun eigen magazine uitgereikt.
_______________

WESTERN CLUB WINNETOU
_______________

YANILOU VZW - Website
Wat ze willen bereiken is heel eenvoudig: Een winkel brengt kosten met zich mee, vandaar een webshop. De opbrengsten hiervan verdelen ze onder diverse goede doelen. Dierenverenigingen die zich inzetten voor verwaarloosde dieren ontvangen van hen een opgeladen MaxiZoo cadeaukaart of ze betalen een factuur met torenhoge dierenartskosten. 
_______________